Kwaliteitshoezen voor uw camper

Reviewbeleid Zolio B.V.

Bij Zolio B.V. vinden we het belangrijk dat jij de juiste keuze maakt bij de aankoop van onze producten. Eerlijke reviews en ervaringen van andere klanten helpen daarbij, zowel positief als negatief. Daarom worden alle reviews geplaatst, tenzij deze niet voldoen aan onze richtlijnen.

Wij vinden het belangrijk dat er op onze website alleen echte reviews worden getoond. Daarom nodigen we je alleen uit om een review te schrijven als je bij ons een product hebt gekocht. Alle reviews worden door een Zolio B.V. medewerker gelezen en beoordeeld.

Wij keuren een review alleen af als deze niet voldoet aan onze richtlijnen waaronder:

 • De review is korter dan 4 woorden.
 • Er staat contactinformatie in de review, zoals telefoonnummers, adressen of url’s.
 • Er staan websites of YouTube kanalen in de review.
 • De review beschrijft alleen de service van Zolio B.V. en gaat niet inhoudelijk in op het product. Een korte verwijzing naar onze service in een paar zinnen mag, maar de review moet grotendeels over het product geschreven zijn.
 • De huidige prijs van het product is specifiek benoemd.
 • Ongepaste taal (bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend: scheldwoorden, racistische uitlatingen, verbasteringen of andere uitdrukkingen die als kwetsend kunnen worden ervaren)

Een review mag dus wel spelfouten bevatten, uit één zin bestaan of negatief zijn over het product.

Hoe verzamelen wij reviews?

Je krijgt een aantal dagen na de levering van je bestellingen een review verzoek van ons per e-mail. Via deze mail kan je aan een product een beoordeling van 1-5 sterren geven. In een vrij tekstveld kan je je mening of ervaring invullen.

Berekening reviewscore

De gemiddelde score van een product wordt berekend op basis van alle reviews die zijn gegeven. De berekening is als volgt: totale reviewscore / aantal reviews = de gemiddelde reviewscore.

Plaatsing van reviews

 • Alle reviews worden automatisch geplaatst.
 • Over het algemeen is een review binnen enkele minuten zichtbaar.
 • De datum die bij de review getoond wordt, is de datum waarop de review geschreven is.
 • Als een beoordeling niet aan de voorwaarden voldoet kan hij door een medewerker van Zolio B.V. verborgen worden. De review is dan alleen nog zichtbaar voor medewerkers van Zolio B.V.
 • Op onze website plaatsen we geen reviews waarbij de klant door ons is betaald of waarvoor de klant op een bepaalde manier door ons wordt beloond. Bijvoorbeeld wanneer er een cashback, korting of een gratis product wordt aangeboden na het schrijven van een review.

Gebruik van reviews

Zolio B.V. gebruikt de reviews om haar dienstverlening te verbeteren. Het contact opnemen met een klant naar aanleiding van een geplaatste review kan daar onderdeel van uit maken.