Kwaliteitshoezen voor uw camper

Betalen

Al onze betaalmogelijkheden kun je onderaan de pagina vinden.
Alle betalingen laten wij verzorgen door Mollie. Mollie biedt een beveiligde internetomgeving en zorgt ervoor dat jouw geld veilig naar de webshop gaat. Voor het afrekenen word je doorgeleid naar een beveiligde web-omgeving. Let op dat in de balk bovenaan de website een slotje staat. Wanneer het betalen via deze weg niet lukt, kun je contact opnemen met onze klantenservice.
Bij onze betaalmogelijkheden bieden we ook de mogelijkheid om achteraf te betalen via Klarna. Via Klarna betaal je wanneer je pakket is binnengekomen. Je moet hiervoor wel account aanmaken bij Klarna. Via Klarna.com kan je hiervoor een app installeren op je tablet of telefoon.
Als je betaling is gelukt ontvang je van ons via de e-mail een bevestiging. Heb je deze niet ontvangen controleer dan of je betaling aan Zolio is afgeboekt via de betaalmethode die je gebruikt hebt. Bij betalingen die via Mollie zijn gedaan kan op het bankafschrift ook Mollie of Stg. Mollie Payments staan. Neem contact op met onze klantenservice wanneer de betaling niet gelukt is. We sturen je dan een betaallink.